Γιώργος Ρουσης: «Έγινε ένα συγκλονιστικό ματς ίσως το πιο συγκλονιστικό που έχουμε παίξει εμείς φέτος. Στα δυο πρώτα σετ, ο Παναθηναϊκός ήταν ελαφρώς καλύτερος, καθότι εμείς κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήταν θέμα δικό μας καθαρά ενώ είχαμε και κάποια θεματάκια με κάποιες αθλήτριες που ήταν άρρωστες αλλά αγωνίστηκαν κανονικά όπως κάνουν όλη τη σεζόν. Σημασία έχει για την ομάδα και για τη Νάο ότι ο Πανναξιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στα τελικά του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε και τον κόσμο σήμερα για την ώθηση που έδωσε στα κορίτσια».

Σία Τοτσίδου: «Τέλος καλό, όλα καλά. Ήταν ένα σοκ η εμφάνιση των δυο πρώτων σετ. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά το καλό ήταν ότι επιστρέψαμε και κερδίσαμε. Ήμασταν προετοιμασμένες για όλα τα ενδεχόμενα, δεν μας επηρέασε ο Παναθηναϊκός με τη μετατόπιση της Μερτέκη σε θέση υποδοχέα. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, όπως στον πρώτο τελικό. Μετά συγκεντρωθήκαμε, ακολουθήσαμε την τακτική, κι έτσι  γύρισε το παιχνίδι.  Δεν ξέρω που να αποδώσω το 0-2, στο άγχος ή στην ανυπομονησία να παίξουμε για πρώτη φορά στον τελικό. Αλλά τι συζητάμε τώρα; Κερδίσαμε και τα καταφέραμε».

Ξένια Κακουράτου: «Παρότι χάναμε 0-2 δεν πιστέψαμε στιγμή ότι θα χάναμε. Στην αρχή δεν μας έβγαιναν οι φάσεις, αλλά όταν πήραμε το τρίτο σετ, λυθήκαμε και τα δώσαμε όλα για τη νίκη. Στον τελικό φαβορί είναι ο Ολυμπιακός που κάνει καταπληκτική πορεία και στην Ευρώπη. Στον αθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

Δείτε τον συγκλονιστικό αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού και την Cyclades Video