Ο Πανναξιακός ΑΟΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές – χορηγούς του συλλόγου για την προσφορά τους και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στο σωματείο μας κατά την επίσκεψη του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Κώστα Παπαδόπουλου στο νησί μας.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Naxos Tours» και τον ιδιοκτήτη του κ. Βαλληνδρά για την προσφορά του στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια της μετακίνησης του προπονητή από και προς το νησί μας.

Το κατάλυμα «Άννα-Μαρία» που βρίσκεται στη Χώρα Νάξου για την διάθεση studio για την παραμονή και διανυκτέρευση του προπονητή.

Το εστιατόριο Μεζέ-Μεζέ και τους ιδιοκτήτες του (Αδέλφια Σορώκου) για την προσφορά τους σε γεύματα κατά τις ημέρες επίσκεψης του προπονητή.

Το εστιατόριο «Ταβέρνα ο Αποστόλης» και τους κ.κ. Γιώργο Γιαννάκη και Τάκη Γιαννάκη για την προσφορά τους στα δείπνα κατά την επίσκεψη  του προπονητή.

Οι συναντήσεις του νέου προπονητή με το διοικητικό συμβούλιο καθώς και οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να χαράζουν κοινή γραμμή και στόχους.

Η έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ορίσθηκε η 4η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα.