Ο Πανναξιακός ήταν ο νικητής του σημερινού αγώνα μπάσκετ εφήβων για το πρωτάθλημα Κυκλάδων καθώς επικράτησε με 81-50 επί της αντίστοιχης ομάδας του ΑΟ Πάρου.

Με τον Τάσο Βάβουλα στον πάγκο της ομάδας της Νάξου καθώς ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου δεν κατάφερε να επιστρέψει στο νησί από την Σαντορίνη που βρίσκονταν για τον χτεσινό αγώνα των Κορασίδων, ο Πανναξιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΑΟ Πάρου και βρίσκεται πλέον μία μόνο νίκη μακρυά από την συμμετοχή του στο final four της διοργάνωσης.

Οι έφηβοι της Νάξου ξεκίνησαν δυνατά, πήραν προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του αγώνα και δεν έδειξαν στιγμή να ανησυχούν για την έκβαση του αγώνα που τελικά τους βρήκε νικητές με 81-50.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού κ. Βάβουλας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: » Η σημερινή νίκη ήταν αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τον Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου και της συνέπειας των μικρών αθλητών στις προπονήσεις. Ήταν απλά μία νίκη για να μπει η ομάδα στο final four. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Πανναξιακού, τον κύριο Λάμπρου που δέχτηκε να παρευρεθεί σαν ιατρός του αγώνα στη σημερινή αναμέτρηση».

Για την πλευρά των φιλοξενούμενων αξίζει να αναφερθεί η πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής των ομάδων μπάσκετ του ΑΟ Πάρου, κ. Θοδωρής Καζακίδης, που εργάζεται ανελλιπώς σε όλες τις ηλικίες κάτω από δύσκολες συνθήκες και χωρίς γήπεδο…

Αργά το βράδυ με καθυστέρηση δύο και πλέον ωρών, ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου επέστρεψε στη Νάξο και έτρεξε αμέσως να συναντήσει τους αθλητές του και να τους συγχαρεί καθώς εκείνοι είχαν βγει για δείπνο όλοι μαζί να γιορτάσουν την νίκη τους.