(Ξανά)νίκησε τους Μακεδόνες και ετοιμάζει βαλίτσες για Final4 o Πανναξιακός

Μετά το Κύπελλο, ο Πανναξιακός νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε διάστημα 10 ημερών, με 3-2 σετ τους Μακεδόνες

Ενημέρωση φιλάθλων για το FINAL4 του κυπέλλου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αριθμός εισιτηρίων για το FINAL 4 θα είναι περιορισμένος, κάτι που αν ισχύσει μέχρι τέλους, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συγχαρητήρια επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Μαργαρίτη

Ο αντιπεριφερειάρχης μεταφορών - ακτοπλοΐας - επικοινωνιών - κρουαζιέρας και έπαρχος Νάξου, κ. Ιωάννης Μαργαρίτης με επιστολή του συγχαίρει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ

Σε πανελλήνια μετάδοση μέσω ΕΡΤ το FINAL4 της Σαντορίνης

Την γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, το FINAL4 κυπέλλου Ελλάδας θα μπορέσει να παρακολουθήσει ολόκληρη η Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ3. 

Ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων συγχαίρει τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλης Μαργαρίτης συγχαίρει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού για την πρόκρισή της σε FINAL4 κυπέλλου Ελλάδας για 4η φορά στην ιστορία της

Η τοπική επιτροπή Κυκλάδων συγχαίρει Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας

Με επιστολή του το ΔΣ της Τ.Ε. Κυκλάδων συγχαίρει τις γυναικείες ομάδες βόλεϊ του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας για την πρόκρισή τους στο FINAL4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ανακοίνωση για το FINAL-4 του κυπέλλου στη Σαντορίνη

Οι αγώνες αυτοί γίνονται με το καθεστώς της «ειδικής διαχείρισης» συνεπώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και το κοινό που θα τους παρακολουθήσει θα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Πανναξιακός: Θλίψη, οργή και απογοήτευση για τα ασύστολα ψεύδη!

Διευκρινίζουμε ότι δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα καθώς ή ανταλλαγή ανακοινώσεων ούτε ευχάριστη μας είναι, ούτε κάνει καλό στην προσπάθεια μας και στο Ελληνικό βόλεϊ.

Ηλυσιακός-Πανναξιακός με φόντο τον τελικό Κυπέλλου

Την ομάδα της Νάξου εκπροσώπησαν στην κλήρωση οι Γιώργος Ρουσάκης και Βαλεντίνη Βερνίκου.

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του κ. Σκουλικάρη

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του προπονητή των Μακεδόνων κ. Σκουλικάρη ο Πανναξιακός με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει τα πράγματα